Ett inlägg om Williams födelsedag

Hejsan hoppsan alla fina läsare, nu har jag inte uppdaterat på några dagar men livet har helt enkelt kommit emellan, fick lov att storhandla igår dessutom och köpa nya ytterkläder till William då hans overall bara tvärblev alldeles för liten mitt från ingenstans..
 
Nog om det. William fyller fyra år idag och det ska såklart firas med tårta och paket. Jag har dock väldigt blandade känslor kring Williams födelsedag. Förra året firades den på sjukhuset i stockholm med en väldigt sjuk liten kille, iår verkar han iallafall vara frisk. 
 
Det känns så himla tråkigt att William inte förstår att han fyller år, han kan inte se fram emot att bli uppmärksammad på sin dag. Jag vet inte, men just iår kändes det väldigt tungt att han inte riktigt förstår på samma sätt som de andra barnen här hemma. Det gör mig ledsen i mammahjärtat men självklart uppmärksammas han lika mycket som de andra barnen här hemma oavsett om han förstår det eller inte. När Zelda och Charlie kommer hem från förskolan ska han få smaka tårta och vi har också tänkt att han ska få smasha det som blir kvar av tårtan. Lär bli tårta överallt men vad gör det? 
 
0 kommentarer